Computer Huset ApS  Kurven er tom

VPN

  WatchGuard firewall og VPN produkter - sammenligninger og beskrivelser. 

    Hent datablad - PDF fil 

Hjemme arbejdspladser.

VPN (Virtual Private Network) gør det muligt at benytte hjemme arbejdspladser med opkobling til firmaets interne netværk på en sikker og billig måde.

Sammenkobling af et firmas geografisk adskilte afdelinger.

VPN gør det muligt at sammenkoble et firmas geografisk adskilte afdelinger til et stort privat netværk på en sikker og billig måde.

Hvordan fungerer VPN ?

Firmaets to afdelinger kobles op til Internettet gennem en firewall med VPN funktionalitet. Internetopkoblingen kan f.eks. være en fast ADSL forbindelse til Internettet.  

VPN konfigureres således, at de to afdelinger kommunikerer direkte med hinanden gennem Internettet.

Forbindelsen gennem Internettet foregår via en krypteret forbindelse, således at der ikke er andre, der kan læse de data der bliver sendt mellem afdelingerne.

Hvis f.eks. man har et firma med en afdeling i Århus og en afdeling i Randers, så vil man kunne forbinde de to afdelinger, således at det fungerer som et stort netværk.

Alle data, der er gemt på serveren i Randers, vil være tilgængelige for alle brugere i Århus, og omvendt. Man kan selvfølgelig begrænse adgangen til data afhængig af, hvilken bruger der logger ind på netværket.

Et eksempel : Hvis bogholderen i Århus har for travlt, eller er syg, så kan man få bogholderen i Randers til at lave bogholderiarbejdet for Århus bogholderen.

Klik her for at læse mere om firewalls

Computer Huset har flere års erfaring med at opsætte firewall og VPN produkter hos vores kunder.

Har du spørgsmål vedrørende Firewall og VPN, eller mangler du priser ? klik her